STANDERSTRYGNING - BRUNCH - VOKSNE
Opret en profil eller log ind
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

BRUNCH I KLUBHUSET LØRDAG DEN 28. OKTOBER KL. 10:00

Sommersæsonen er nu forbi, men før vi kryber i vinterhi, skal vi lige mødes i klubhuset til den lækre morgenbrunch og have klubstanderen strøget (altså taget ned).

Standerstrygning og standerhejsning er sammen med kanindåben vores 2 mest traditionsfyldte dage i Ribe Roklub. Sådan har det været lige siden 1934, hvor klubben blev startet. Her mødes alle medlemmer til hyggeligt samvær, information om årets gang, taler og uddeling af sølv- og guldnåle m.v..

Nogle starter fra morgenstunden med årets sidste rotur på åen, inden de slutter sig til den velduftende morgenbrunch, som Husudvalget har tilberedt med alverdens lækkerier, både kolde og varme.

Brunchen starter kl. 10:00. Er du ikke til morgenroning, kommer du bare kl. 10.

Prisen for morgenbrunch er i år kr. 50.

Vi plejer at fylde hele klubhuset denne dag, så tilmeld dig og betal hurtigst muligt.

Du kan godt bestille til flere personer – bestil blot en event til hver – husk at skrive navn i bemærkninger.

Vi glæder os til at se dig.

Ribe Roklub

27.10.2017